“7 خاصیت کامبوجا بر بدن | طب ایرانی”

فاطمه مهدی پور بخش تغذیه و آشپزی آکا ایران

7 خاصیت کامبوجا بر بدن

اگه کلا اسم کامبوجا هم به گوشتون نخورده باید بگیم که این نوشیدنی از همزیستی نوی باکتری با یه جور گل سنگ بدست میاد که به اون قارچ کامبوجا می گن. در این مطلب می خوایم در مورد خواص اصلی این نوشیدنی بیشتر صحبت کنیم. لطفاً با ما همراه باشین.

کامبوجا واسه تقویت سیستم ایمنی بدن

کامبوجا یه نوشیدنی گازدار با طعم ترش و شیرینه که خواص زیادی داره. محققان طب سنتی بر این عقیده هستن که کامبوجا به دلیل روند تخمیر و ترکیباتی مانند اسید استیک یه آنتی بیوتیک طبیعی حساب می شه و محیطی جفت و جور می کنه که از رشد باکتریای مضر پیشگیری می کنه. کامبوجا این قدرت رو داره که باکتریای مضر رو نابود و باکتریای به درد بخور رو حفظ کنه. پس وقتی که بدن شما باکتری مضر نداشته باشه یعنی عفونتی در کار نیس و این به معنی داشتن سیستم ایمنی سالم و قوی هستش.

کامبوجا و کمک به هضم غذا

کامبوجا هم مانند هر پروبیوتیک دیگری پر از باکتریای مفیدیه که به بیشتر عملکردهای بدن کمک می کنن. یکی از امتیازات اصلی اینه که پروبیوتیکا، مخمرها و آنزیما با تجزیه مواد غذایی مصرفی به هضم غذا و جذب هر چی بیشتر مواد مغذی اون کمک می کنن. این نوشیدنی باعث افزایش اندازه فلور روده شده و به هضم غذا و هم اینکه حفظ تعادل pH بدن کمک میرسونه. به این صورت که لازم نیس روده ها واسه تجزیه مواد غذایی کار زیادی بکنن چون باکتریای موجود در نوشیدنی مثل کامبوجا از قبل بخشی از کار این بخش رو انجام دادن.

کامبوجا پر از ویتامین B و C

نوشیدنی کامبوجا علاوه بر داشتن باکتریای به درد بخور شامل ویتامینایی مانند ویتامین B و C هم هستش. حتماً میدونید که وجود این دو ویتامین واسه سلامت بدن لازمه. اگه دچار استرس و اضطراب شدین می تونین به سراغ این نوشیدنی برید. چون ویتامین B موجود در اون باعث آرامش و کاهش استرس شده و هم اینکه میل و اشتهای عصبی رو هم کم می کنه. این ویتامین هم اینکه خطر بروز بیماریای قلبی عروقی رو کاهش داده و به تقویت حافظه کمک می کنه. علاوه بر این ویتامین، اندازه ویتامین C بالای کامبوجا هم واسه ارتقای سلامتی فوق العاده س. این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی بدن؛ کاهش بیماریای قلبی عروقی و بهبود سلامت چشم ها کمک زیادی می کنه. پس میفهمید که فقطً با مصرف این نوشیدنی چه خدمت بزرگی به سلامتی تون می کنین.

نوشیدنی کامبوجا علاوه بر داشتن باکتریای به درد بخور شامل ویتامینایی مانند ویتامین B و C هم هستش. حتماً میدونید که وجود این دو ویتامین واسه سلامت بدن لازمه. اگه دچار استرس و اضطراب شدین می تونین به سراغ این نوشیدنی برید

کامبوجا واسه کاهش معده درد

قبل از اینم اشاره کردیم که کامبوجا به هضم غذا کمک می کنه؛ چون یه نوشیدنی تخمیر شده. در نتیجه با کمک به «پیش هضم» بعضی آنزیما باعث می شه که پانکراس کار خیلی از خود نکشد یا اینکه مجبور به تولید مایعات گوارش کننده نشه. این نوشیدنی به حفظ pH روده ها و افزایش باکتریای خوب کمک زیادی می کنه. بنا به این دلایل هم میشه گفت که این نوشیدنی واسه آدمایی که از درد معده، سندرم روده ی تحریک پذیر، مریضی کرون، مریضی سلیاک و کاندیدوز رنج می برن خوبه.

کامبوجا واسه تقویت جداره روده ها

یکی از ترکیبات مهم کامبوکا اسید بوتیریک اسمشه که در روند تخمیر تولید می شه. اسیدبوتیریک خواص ضدمیکروبی و ضدسرطانی داره و هم اینکه می تونه باعث تقویت جداره روده ها شده، انگلا رو نابود و از بروز مریضی کاندیدوز پیشگیری کنه. این ترکیب مهم به افزایش سلامت دستگاه گوارش (از اول تا انتها) کمک زیادی می کنه.

کامبوجا واسه حفظ سلامت مفاصل

شایدً در مورد اسیدآمینه گلوکوزامین زیاد شنیدین و شایدً با مکملای اون که واسه افراد سن و سال دار و یا آدمایی که از مشکل خشکی یا درد مفاصل رنج می برن آشنا هستین. گلوکوزامین در واقع مکملی غیرویتامینه و غیر مواد معدنی پرمصرف در دنیا هستش. واقعیت عجیب در مورد کامبوجا اینه که شامل گلوکوزامین طبیعی بوده و اینطوری مصرف اون به حفظ و ارتقای سلامت مفاصل کمک می کنه. در واقع مصرف این نوشیدنی باعث می شه که شما راحت تر حرکت کنین و تا حد خیلی از آرتروز در امان باشین. این خاصیت کامبوجا واسه آدمایی که به طور حرفه ای ورزش می کنن بسیار مهم و موثره تا در دراز مدت مفاصل سالم تری داشته باشن.

کامبوجا منبع آنتی اکسیدانا

بر کسی پوشیده نیس که آنتی اکسیدان ها واسه سلامت بدن لازم و لازمن. این ترکیبات مغذی باعث خنثی شدن اثرات داغون کننده رادیکالای آزاد در بدن شده و از بروز بیماریای قلبی عروقی، سرطانا و دیگه بیماریای به وجود اومده به وسیله آسیبای سلولی پیشگیری می کنن. بهترین منبع آنتی اکسیدانا، میوه ها و سبزیجات تازه هستن اما کامبوجا هم یکی از منابع خوب و طبیعی اونا حساب می شه. آنتی اکسیدانا شامل خواص سم زدایی هستن و به تمیزی کبد و پیشگیری از دچار شدن به سرطان کمک زیادی می کنن.


.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *