7 خاصیت ویژه سیر + دستور تهیه معجونی شفا بخش | طب ایرانی

سیر رو میشه معجزه طبیعت نامید! سیر فواید بسیار زیادی در تموم زمینه ها داره. سیر منبعی غنی از ویتامین C و فولیک اسیده، هم اینکه داشتن مقدار بالای آهن از دیگر فواید سیر است. سیر رو میشه دشمن اصلی سرطان نامید و واسه مقابله با اون مصرف سیر بسیار پیشنهاد می شه. در ادامه با دکتر سلام همراه باشین.

جفت و جور نوشیدنی سیر با به کار گیری آب سیر یکی از آسون ترین و البته قدرتمندترین روش ها واسه مصرف سیره.

سیر یکی از سبزیجات پر خاصیته که شاید درباره فواید سلامت فوق العاده اون نکته های بسیاری شنیدین. مصرف سیر واسه سلامت کلی بدن فوق العاده سودمنده و بهترین بخش داستان اینه که می تونین به روشای جور واجور از این محصول استفاده کنین.بدبو اما سالم!

به گزارش”نچرال کرباکس”، جفت و جور نوشیدنی سیر با به کار گیری آب سیر یکی از آسون ترین و البته قدرتمندترین روش ها واسه مصرف سیره. در ادامه به بعضی دلایل این موضوع می پردازیم:

کمک به بهبودی گلودرد و سرفه: واسه نابود کردن سرفه و پیشگیری از گلودرد، آب داغ رو با آب سیر ترکیب کرده و بخورین. واسه بهره مندی از فواید آنتی اکسیدانی بیشتر می تونین مقداری آب انار هم به این ترکیب اضافه کنین.

کمک به درمان جای گزش حشرات: واسه آرامش محل نیش حشرات، مقداری آب سیر رو به صورت موضعی روی ناحیه تحت تاثیر قرار گرفته ریخته و به آرومی ماساژ بدین.

کمک به رشد مو: تموم کاری که باید انجام بدین ریختن مقداری آب سیر روی مناطق کم مو یا طاس سره و اجازه بدین تا خشک شه. این کار رو دو بار در روز انجام بدین و شاید پس از یه مدت یافته های اونو مشاهده می کنین.

کمک به حل مشکلات آسم: شما می تونین حملات آسم رو با ترکیب عسل، چند قطره آب سیر و یه لیوان آب کنترل کنین.

ایجاد تعادل در کلسترول: به خاطر کاهش سختی و ضخامت شریانای خود می تونین به طور منظم آب سیر استفاده کنین.

کنترل ناباروری: مصرف شیر نارگیل یا شیر بادام گرم که با چند قطره آب سیر ترکیب شدن می تونه به کنترل ناباروری در بانوان کمک کنه.

برطرف کردن جوش و جوش: واسه خلاص شدن از شر جوشا تنها مقداری آب سیر روی پوست خود بمالید و قبل از آبکشی پنج دقیقه اجازه بدین در همون حالت بمونه.

چگونگی جفت و جور و مصرف آب سیر

چیزی که نیاز دارین:

خوشه سیر

فیلتر قهوه

الک ریز

غذاساز

قاشق

دستورالعمل:

اول، سیر رو پوست بگیرین.

بعد، حبه های سیر رو داخل مخلوط کن یا غذاساز ریخته و تا وقتی که خمیری خیس شکل بگیره به هم بزنین.

خمیر سیر به دست اومده رو در الک ریخته و الک رو روی یه کاسه بذارین.

واسه این که آب سیر سریع تر از الک عبور کنه، خمیر رو با به کار گیری یه قاشق فشار بدین.

از یه صافی قهوه واسه واسه صاف کردن سیر استفاده کنین.

پس از انجام این مراحل ماده به دست اومده رو می تونین تو یه بطری ریخته و واسه استفاده در آینده در یخچال نگهداری کنین.

از آب سیر به روشای جور واجور میشه استفاده کرد:

می تونین آب سیر رو به صورت مستقیم استفاده کنین، و هم اینکه می تونین مقداری آب هم به اون اضافه کنین تا رقیق تر شه.

می تونین آب سیر رو با خیلی از سبزیجات، میوه ها، اسموتیا و آب سبزیجات دیگه ترکیب کنین تا فواید بالقوه اونو زیاد کنین.

آب سیر رو می تونین به عنوان چاشنی به سالادها یا سوپا اضافه کنین.

ترکیب آب سیر خام به همراه گیاهان دارویی رو می تونین به همراه یه تیکه نون استفاده کنین.

هنگام سرخ کردن، بخارپز کردن یا پختن غذا می تونین چند قطره آب سیر به اون اضافه کنین.

اما همونجوریکه میدونید سیر دارای بوی متمایزیه که فضای دهن و نفس رو بد بو می سازه. به خاطر کاهش و نابود کردن این بو می تونین ترفندهای زیر رو مورد توجه بذارین:

چای سبز استفاده کنین.

مقداری جعفری بجوید.

اسفناج بخورین.

مقداری عصاره لیمو یا یه لیوان آب لیمو بخورین.

سیب خام بخورین.

سیر دارای فواید سلامت فراوانیه و جفت و جور آب سیر هم کار سختی نیس. پس تامل نکرده و این ماده غذایی به درد بخور رو به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنین.

منبع: سلامت نیوز

.

منبع : hidoctor.ir

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *